1. See Detail

Svakodnevna upotrba Ekstrakta Maslinovog Lista ima neverovatne benefite po Vaše zdravlje!
Hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta svakodnevno potvrđuju njegovu snagu, a nas podstiču da nastavimo širenje kulture o ogromnoj snazi Maslinovog Drveta.

 

olive leaf extract opinion

Google Reviews

Mary Gagnon - Google Rating: ( 14-10-2018 )

Review : Moj muž i ja uzimamo ekstrakt lista maslina više od mjesec dana. Proteklih par nedelja primetio sam da imam više energije tokom dana. Moj muž primećuje poboljšanu probavu i poboljšanje rosacee.

Ismael Doico - Google Rating: ( 04-04-2017 )

Review : Odličan proizvod. To je bilo rešenje za poboljšanje metabolizma. Sigurno ću ponovo kupiti. Veoma sam zadovoljan proizvodom i prodajnim timom.

Sabrina Vecchi - Google Rating: ( 04-10-2018 )

Review : Izvanredni proizvodi odličnog kvaliteta, odlične energije .... aktiviraju pročišćavanje krvi ... ... pokušajte ga vjerovati !! Ako želiš informacije, možeš mi pisati ... Zdravo, vidimo se uskoro

Sabrina Abbrunzo - Google Rating: ( 24-10-2018 )

Review : Ja sam osoba koja vjeruje i širi prevenciju ... iako sam alergična na biljku masline, htjela sam isprobati dodatke na bazi ekstrakta maslinovog lišća iz tvrtke Myvitaly. Pa rezultat? Povećala sam imunološku odbranu koja je bila neophodna da ne uzimam bolest u sezoni koja je uvek rezultirala jakim astmatičnim bronhitisom, au isto vreme sam regulisala holesterol i krvni pritisak (patila sam od niskog minimuma), a sada je vrlo redovna, uzimati pilule da bi se to regulisalo. Svakodnevnom upotrebom Verdepura, izabrao sam da pijem sok od maslinovog lišća nekoliko godina, čini mi se da se osjećam bolje, detoksificirajući se od 'beskorisnih' lijekova i postepeno obnavljam kožu, j

Cinzia Biasioli - Google Rating: ( 13-10-2018 )

Review : Otkrivanje Verde Puro bilo je zanimljivo i, iznad svega, korisno za moje probleme u starosti u crevima, uzrokovano dvjema intervencijama koje su pretrpjele kao rezultat perforacije. Myvitaly je ozbiljna kompanija, dostupna, mlada i nudi proizvode najvišeg kvaliteta za zdravlje i dobrobit.


View All Google Place Reviews





Facebook Reviews

- Fb Rating: ( 09-07-2018 )

- Fb Rating: ( 16-06-2018 )

Review : GreenPuro koristi već godinu dana. Bavim se sportom na takmičarskom nivou i pratim kontroliranu ishranu. VerdePuro, posebno tokom leta, je od velike pomoći protiv umora i slabosti. Pomaže mi u kontroli težine i odličan je antioksidans, pravilo creva. nađene koristi su različite; Čak sam rešio i problem menstrualnog bola! Preporučuje se!

- Fb Rating: ( 06-06-2018 )

Review : Ja sam astmatičan kao i uvijek i sa verdepuroom mogu reći da povećanjem imunološkog sistema mogu sebe smatrati detoksifikovanim protuupalnim antibioticima kortizona itd itd. Da bih ga preporučio? ne mora postati svakodnevna navika

- Fb Rating: ( 01-02-2018 )

- Fb Rating: ( 27-12-2017 )

- Fb Rating: ( 20-11-2017 )

- Fb Rating: ( 15-11-2017 )

Review : Imao sam probleme sa kožom na licu. Uvek sam bila ljubičasta i sada je problem nestao. On je prilagodio ciklus i osećam se više ispražnjeno, kao i manje gladan. Mislim da nikad ne prestajem da ga uzimam.

- Fb Rating: ( 27-10-2017 )

Review : Proizvodi koji se testiraju vjeruju u dobrobit koja će dati vašem tijelu i vašoj koži

- Fb Rating: ( 13-02-2017 )

- Fb Rating: ( 10-01-2017 )

- Fb Rating: ( 30-11-2016 )

- Fb Rating: ( 25-11-2016 )

- Fb Rating: ( 07-11-2016 )

- Fb Rating: ( 27-10-2016 )

- Fb Rating: ( 26-10-2016 )

- Fb Rating: ( 01-09-2016 )

- Fb Rating: ( 24-08-2016 )

- Fb Rating: ( 14-07-2016 )

Review : Verdepuro Vita je izuzetna! :) Koristim ga nekoliko meseci i regulisao sam pritisak i holesterol. Vrijednosti glukoze u krvi su također pale. Sada se osećam energičnije i bolje. Zaista odličan proizvod i odlična kompanija! :)

- Fb Rating: ( 05-07-2016 )

Review : Sa čistim zelenim postepeno sam počeo da rešavam neke nepodnošljivosti hrane. i nemam problema (zbog moje anemije)

- Fb Rating: ( 05-07-2016 )

- Fb Rating: ( 04-07-2016 )

- Fb Rating: ( 22-06-2016 )

Review : VerdepuroVita je neverovatna! Uklonio sam urinarne opekotine, daje više energije, Štaviše, malo ko zna da služi i za reintegraciju mineralnih soli, Prijatelj koji ga je učinio poznatim od uzimanja lišća maslinovog lišća nema više grčeva, osim što je zaustavio podmetače Trebalo je 5 meseci da se sporo smanji i redovno uzima infuzija maslinovog lista.  supruga moje prijateljice je nosila čarape protiv čarapa i nakon nekoliko mjeseci otkako je počela uzimati VerdepuroVitu, skinula ih je i više ih nije trebala. ... onda pročišćava i djeluje antioksidans bez da to shvati. Dva prijatelja su rešila probleme žgaravice, a jedan je regulisao creva, sada je sat ... :-) Ako im

- Fb Rating: ( 14-06-2016 )

- Fb Rating: ( 19-05-2016 )

Review : Još uvijek moram razmišljati o tome da li se odlučim obratiti Ivanu Sarou

- Fb Rating: ( 14-04-2016 )

 

Poručite odmah myvitaly