1. See Detail

Svakodnevna upotrba Ekstrakta Maslinovog Lista ima neverovatne benefite po Vaše zdravlje!
Hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta svakodnevno potvrđuju njegovu snagu, a nas podstiču da nastavimo širenje kulture o ogromnoj snazi Maslinovog Drveta.

 

olive leaf extract opinion

Google Reviews

Mary Gagnon - Google Rating: ( 14-10-2018 )

Review : Moj muž i ja uzimamo ekstrakt lista maslina više od mjesec dana. Proteklih par nedelja primetio sam da imam više energije tokom dana. Moj muž primećuje poboljšanu probavu i poboljšanje rosacee.

Ismael Doico - Google Rating: ( 04-04-2017 )

Review : Odličan proizvod. To je bilo rešenje za poboljšanje metabolizma. Sigurno ću ponovo kupiti. Veoma sam zadovoljan proizvodom i prodajnim timom.

Sabrina Abbrunzo - Google Rating: ( 13-02-2019 )

Review : Ja sam osoba koja vjeruje i otkriva prevenciju ... uprkos tome što sam alergična na maslinu, htjela sam probati suplemente na bazi ekstrakta listova maslina Myvitaly. Pa, rezultat? Povećao sam imunološku odbranu, koja je bila fundamentalna, da ne bih uzimala sezonske bolesti koje su uvek dolazile u jak astmatični bronhitis; u isto vrijeme, dok sam shvatila da ne hvatam prehladu, potvrdila sam kliničkom analizom da je regulirao kolesterol i krvni tlak (patio sam od niskog minimuma), a sada je vrlo redovan, a zahvaljujući samo dodatku, bez potrebe za klasični lekovi za lekove, da to regulišu. Svakodnevna upotreba Verdepura (izabrala sam da pijem sok od maslinovog lišća nekoliko godin

Sabrina Vecchi - Google Rating: ( 04-10-2018 )

Review : Zapanjujući proizvodi odličnog kvaliteta, odlične energije .... aktivirajte pročišćavanje krvi ... ... pokušajte vjerovati !!!! Ako želite informacije, možete mi pisati ... bye, vidimo se uskoro

Cinzia Biasioli - Google Rating: ( 13-10-2018 )

Review : Otkrivanje čiste zelene boje bilo je zanimljivo i, iznad svega, korisno za moje probleme u starosti u crevima, uzrokovano dvjema operacijama koje su pretrpjele nakon perforacije. Myvitaly je ozbiljna kompanija, dostupna, mlada i nudi visoko kvalitetne proizvode za zdravlje i dobrobit.


View All Google Place Reviews





Facebook Reviews

- Fb Rating: ( 09-07-2018 )

- Fb Rating: ( 16-06-2018 )

Review : Pure Green koristi 1 godinu. Radim takmičarske sportove i pratim kontroliranu ishranu. VerdePuro, posebno ljeti, je od velike pomoći protiv umora i slabosti. Pomaže mi u kontroli težine i odličan je antioksidans, reguliše crijeva. nađene koristi su različite; Čak sam rešio i problem menstrualnog bola! Preporučuje se!

- Fb Rating: ( 06-06-2018 )

Review : Uvek sam bio astmatičan i sa Verdepuroom mogu reći da povećanjem imunološke odbrane mogu sebe smatrati detoksifikovanim protuupalnim antibioticima kortizona itd. Itd. ne mora postati svakodnevna navika

- Fb Rating: ( 01-02-2018 )

- Fb Rating: ( 27-12-2017 )

- Fb Rating: ( 20-11-2017 )

- Fb Rating: ( 15-11-2017 )

Review : Imao sam probleme sa kožom lica. Uvek sam bila ljubičasta i sada je problem nestao. To je za mene odredilo ciklus i osećam se ispražnjenije i manje gladno. Mislim da nikad ne prestajem da ga uzimam.

- Fb Rating: ( 27-10-2017 )

Review : Proizvodi koji testiraju vjeruju u dobrobit koja će dati vašem tijelu i vašoj koži

- Fb Rating: ( 13-02-2017 )

- Fb Rating: ( 10-01-2017 )

- Fb Rating: ( 30-11-2016 )

- Fb Rating: ( 25-11-2016 )

- Fb Rating: ( 07-11-2016 )

- Fb Rating: ( 27-10-2016 )

- Fb Rating: ( 26-10-2016 )

- Fb Rating: ( 01-09-2016 )

- Fb Rating: ( 24-08-2016 )

- Fb Rating: ( 14-07-2016 )

Review : Verdepuro Vita je izuzetna! :) Koristim ga nekoliko meseci i regulisao sam pritisak i holesterol. I nivo šećera u krvi je opao. Sada se osećam energičnije i bolje. Zaista odličan proizvod i odlična kompanija! :)

- Fb Rating: ( 05-07-2016 )

Review : Sa čistim zelenim postepeno sam počeo da rešavam neke netolerancije na hranu. i nemam problema (zbog moje anemije)

- Fb Rating: ( 05-07-2016 )

- Fb Rating: ( 04-07-2016 )

- Fb Rating: ( 14-06-2016 )

- Fb Rating: ( 19-05-2016 )

Review : Još uvijek moram razmišljati o tome da li se odlučim obratiti Ivanu Sarou

- Fb Rating: ( 14-04-2016 )

- Fb Rating: ( 15-03-2016 )

Review : Great products! Prijatelj mi ih je preporučio, a ja ne mogu bez njih mjesec dana. Osećam se mnogo energičnije i eliminisao sam kafu ... odličan kvalitet. hvala

 

Poručite odmah myvitaly