1. See Detail

Šta je MyVitaly?

MyVitaly je kompanija, ali povrh svega prijateljstvo koje spaja grupu italijanskih naučnika udruženih o brizi o telu i dobrom mentanom zdravlju. Alternativna medicina istočnih naroda, poznatih po svom velikom interesovanju  i neprestanom traganju  za aktivnim supstancama koje se nalaze u prirodi , probudila je njihovu inspiraciju. Put u Aziju, među široka prostranstva divljeg maslinovog drveta, povećao je njihovu znatiželju za ovom milenijunskom biljkom koja pruža toliko dragocenih plodova i lekovitog lišća. Zatim su usledile mnoge druge istraživačke ekspedicije i proučavanja, uključujući oba, azijsko i mediteransko podneblje, sve u svrhu podizanja nivoa znanja o čudotvornoj biljci. Rad putujućih naučnika u ovoj oblasti ubrzo je prerastao u opsesiju nedvosmislenim potencijalom maslinovog lista, koji je ujedno postao i protagonista u njihovoj i našoj MyVitaly misiji.

Koja je naša misija?

Naša misija je Verdepuro, linija proizvoda bazirana na listu maslinovog drveta i drugog lekovitog bilja, ali povrh svega prijateljstvo koje bismo, u ime zdravlja, želeli da podelimo sa Vama.

KVALITET

U saradnji sa Univerzitetom u Firenci kreirali smo liniju proizvoda na bazi maslinovog lista kroz proces prirodnog kuvanja, kako bismo dobili skoro sve aktivne sastojke bez gubitka njihovih korisnih svojstava.

MADE IN ITALY
Svi naši suplementi i kozmetika spadaju u proizvode PREMIUM kvaliteta. Testirani su po najvišim evropskim standardima: HACCP, NICKEL, PARABEN FREE, GMO FREE

PROIZVODI

Svi MyVitaly proizvodi testirani su i preporučeni od Centra za kozmetologiju Univerziteta u Ferari i Ministarstva Zdravlja u Rimu i Beogradu.

POTROŠAČ

Zadovoljni potrošač je naš  prijoritet.
Poput matične firme MyVitaly Srbija uzima učešće na raznim promotivnim manifestacijama, sa željom za usavršavanjem i upoznavanjem publike sa kulturom i upotrebom masline u lekovite svrhe.